Marc's Markiezen

Horizontal Blinds Rotterdam
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Bergse Linker Rottekade 274 Kaart
Plaats
3056 LH  Route Rotterdam
Telefoon
010 420 2468
E-Mail
info@marcsmarkiezen.nl
Website

Informatie

Marc’s Markiezen is een eenmanszaak opgericht in 1995. Mijn zaak is ontstaan uit een groot zonweringbedrijf waarbij het vak van vader op zoon werd doorgegeven. Bij Marc’s Markiezen heeft u niet te maken met een ingewikkelde bedrijfsstructuur. Ik wil mijn bedrijf graag klein houden, zodat ik mijn klanten persoonlijke aandacht en service kan bieden. Mijn werkgebied is de regio Zuid/West Nederland, met een straal van ongeveer 30 km. rondom Rotterdam. Naast markiezen lever ik ook alle andere soorten buitenzonwering. Voor een deskundig advies en een vrijblijvende prijsopgave, neem contact op met Marc’s Markiezen. Ik sta u graag te woord! Marc’s markiezen heeft een werkplaats aan huis, echter geen showroom. In plaats daarvan kom ik liever bij u langs om een goed beeld te krijgen van de situatie. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan door onvoorziene omstandigheden. Tijdens het inmeten van de buitenzonwering, hou ik rekening met zoninval en doorloophoogte, maar ook wordt er kritisch gekeken naar de montageplek. Op basis van deze gegevens kan ik u van een goed advies en een vrijblijvende offerte voorzien. Bij opdracht wordt uw zonwering op een zorgvuldige en esthetische wijze gemonteerd, zodat het de uitstraling van uw huis ten goede komt. Omdat elke situatie anders is en de prijs voor een buitenzonwering mede afhankelijk is van de montage, geef ik telefonisch alleen een globale richtprijs. Wanneer u zelf de globale maten weet en u kunt een foto van de montageplek doormailen, kan ik een meer nauwkeurige richtprijs geven. Ik wil mijn bedrijf graag klein houden, zodat ik mijn klanten persoonlijke aandacht en service kan bieden. Bij Marc’s Markiezen heeft u daarom niet te maken met een ingewikkelde bedrijfsstructuur.

Marc's Markiezen is gevestigd op Bergse Linker Rottekade 274 . Het volgende wordt aangeboden: Horizontal Blinds In Rotterdam zijn er 6 andere Horizontal Blinds. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Advies, Plaatsen, Reparatie, Verkoop, Vervangen, Uitvalscherm, Zonnescherm, Buitenzonwering, Screens, Markiezen, Knikarmscherm, Rolluik.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Marc's Markiezen

Give stars

Openingstijden

Bezoek volgens afspraak

Categorieën

Horizontal Blinds
0104202468 010-420-2468 +31104202468

Kaart Bergse Linker Rottekade 274

Loading map...