Slagerij De Groene-Weg

Slagerijen Rotterdam
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Mariniersweg 33 Kaart
Plaats
3011 NC  Route Rotterdam
Telefoon
010 404 7373
E-Mail
rotterdam@degroeneweg.nl
Twitter
@Groenewegslager
Facebook
DegroenewegTheoPronk
Website
Order
webshop.rotterdam.degroeneweg.nl

Informatie

De Groene Weg slagerij Theo Pronk is al ruim 20 jaar dé winkel voor ’t goede leven. Wij zijn een begrip in Rotterdam en de wijde omgeving (o.a. de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden, het Westland, Gouda, Leiden etc). Samen met mijn medewerkers maak ik een mooi en breed assortiment ambachtelijke producten van (h)eerlijk biologisch vlees. Wij laten u genieten van 100% biologische lekkernijen, waarbij traditionele smaak en modern ambacht samen komen. Daarmee hebben we al vele vakprijzen, titels en nominaties in de wacht gesleept. BBQ Zodra het weer het toestaat verzorgen wij ook barbecue partijen, van 2 personen tot en met 500 personen, eventueel ook met koks en serverend personeel. Bekijk hier onze brochure met het complete assortiment. De verschillende barbecuepakketten zijn als volgt samengesteld. Uw partner in biologisch vlees Ook voor bedrijven en instellingen zijn wij een interessante partner, velen gingen u al voor. Zo hebben we heerlijk biologisch vlees geleverd aan wereldberoemde artiesten en hun gevolg, zoals de Rolling Stones, Pavarotti, Kabouter Plop en K3. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Groene Passage Onze slagerij bevindt zich in De Groene Passage aan de Mariniersweg te Rotterdam. De Groene Passage is een voor Europa uniek samenwerkingsproject van een negental winkels die op het gebied van mens, milieu en dierenwelzijn samenwerken. Naast De Groene Weg slagerij vindt u o.a. een grote Gimsel natuurvoeding supermarkt, een wereldwinkel, Van Binnen woninginrichting en een lunchroom waar u een heerlijk kopje koffie of een broodje kunt nuttigen. Biologische Slagerij van het jaar. Als ambachtelijk slager ben ik er trots op dat we ook al vele prijzen hebben gewonnen.

Slagerij De Groene-Weg is gevestigd op Mariniersweg 33 . Het volgende wordt aangeboden: Slagerijen In Rotterdam zijn er 253 andere Slagerijen. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Biologische slagerij, Barbecueschotels, Fondueschotels, Gourmetschotels, Maaltijden, Paté, Salades, Sauzen, Biologisch vlees, Advies, Catering, Verkoop, Bezorgservice, Online bestellen, Begane grond, Gehandicaptenparkeerplaats, Lift aanwezig, Rolstoeltoilet, Toegankelijk voor rolstoelen, Slager, Vlees, Vleeswaren.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Slagerij De Groene-Weg

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Logo

Categorieën

Slagerijen
0104047373 010-404-7373 +31104047373

Kaart Mariniersweg 33

Loading map...