Laurenskerk Grote of St

Museum Rotterdam
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Grotekerkplein 27 Kaart
Plaats
3011 GC  Route Rotterdam
Telefoon
010 413 1494
E-Mail
info@laurenskerkrotterdam.nl
Twitter
@Laurenskerk
Website

Informatie

De Laurenskerk, het enige monument uit de middeleeuwen in Rotterdam, is in het afgelopen decennium in toenemende mate een multifunctionele ruimte geworden waar plaats is voor concerten, symposia, feesten, bedrijfspresentaties, beurzen en natuurlijk is er in deze Rotterdamse erfgoedlocatie een plek voor de permanente tentoonstelling en kerkdiensten. De enige historische locatie van formaat in Rotterdam. Dus zoekt u een locatie met karakter, sfeer en klasse waar zowel kleine als grote groepen goed ondergebracht kunnen worden? Dan heten wij u van harte welkom! De permanente tentoonstelling 'Een monument vol verhalen' laat bezoekers het verleden beleven door een verrassende inrichting van de kapellen en meeslepende audiofragmenten. Zo’n twintig verhaalthema’s zijn gegroepeerd rond locaties en objecten in de Laurenskerk. De verhalen en plekken zijn authentiek, maar de ensceneringen, de ingezette media en veel van de objecten zijn van nu. De Laurenskerk heeft jaarlijks z’n 70 eigen producties. De orgelcyclus met de series; Orgelpauzeconcerten, Zomermarktconcerten en Grand’Orgue maakt hier een groot onderdeel van uit. Daarnaast heeft de Laurenskerk meerdere samenwerkingsverbanden met o.a. Domestica Rotterdam, de Doelen en Stichting Oude Muziek, waaruit tal van mooie producties voortkomen die in de Laurenskerk worden getoond.

Laurenskerk Grote of St is gevestigd op Grotekerkplein 27 . Het volgende wordt aangeboden: Museum In Rotterdam zijn er 43 andere Museum. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Rolstoeltoilet, Toegankelijk voor rolstoelen, concert, educatie, erfgoed, evenementen, historie, museum, muziek, rondleidingen, torenbeklimming, verhuur, Contant, Begane grond, Pin, Museum, Evenementen locatie, Orgelconcerten, Concerten, Kerkgebouw, kerk, Torenbeklimming.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Laurenskerk Grote of St

Give stars

Openingstijden

za:Zondag: alleen geopend voor kerkdiensten.

Betalingsmogelijkheden

Cash

Categorieën

Museum
0104131494 010-413-1494 +31104131494

Kaart Grotekerkplein 27

Loading map...