Dool Rotterdam Steenstore vd

Boomkwekerijen Rotterdam
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Kralingseweg 420 Kaart
Plaats
3066 RD  Route Rotterdam
Telefoon
010 202 0117
E-Mail
info@vandendool.nl
Twitter
@SteenstoreDool
Website

Informatie

Steenstore© | Van den Dool de sierbestratingsspecialist voor Rotterdam en omstreken. Wij heten u van harte welkom op onze internetsite. We hopen dat u daar kunt vinden wat u zoekt maar als u vragen heeft dan horen wij dat graag van u. We leveren tuinbestrating ((sier)beton, natuursteen, gebakken), projectbestrating, betonwaren, natuursteen, keramische tuintegels, tuinhout, onderhoudsproducten en buitenverlichting. We doen dat aan particulieren, hoveniers en straatmakers, voornamelijk in het leveringsgebied Rotterdam en ruime omstreken. Wij kunnen u, indien gewenst, ook helpen aan een adres voor het laten aanleggen van uw tuin. Om het voor u wat makkelijker te maken hebben we een compleet en up-to-date assortiment samengesteld uit de uitgebreide collecties van een aantal toonaangevende fabrikanten. We hebben de meest bijzondere producten, voor wat betreft het uiterlijk, de kwaliteit en de gunstige prijs samengebracht in een mooi ruim en diep assortiment. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij hebben al gevonden wat u zoekt! Het aanbod tuinbestrating wordt op een overzichtelijke manier getoond op een flink aantal presentatierekken. Daarbij kunnen wij u over al onze producten een duidelijk advies geven. Trouwens, op onze site vindt u van veel materialen een beschrijving (altijd makkelijk om nog eens terug te lezen) en een pagina met voorbeeldfoto’s. Als gespecialiseerde bestratingswinkel betrekken we de meeste producten rechtstreeks van de fabrikanten. Deze korte lijnen leveren voor iedereen voordeel op. Als ze bijvoorbeeld iets nieuws hebben, zijn we er altijd snel bij om te kijken of het iets voor u (dus voor ons) zou kunnen zijn. Het leveren volgens afspraak, onze eigen transportdienst en de service als van de winkel om de hoek maken het plaatje compleet. We bestaan sinds 1965 en sinds 1975 leveren we sierbestrating.

Dool Rotterdam Steenstore vd is gevestigd op Kralingseweg 420 . Het volgende wordt aangeboden: Boomkwekerijen In Rotterdam zijn er 2 andere Boomkwekerijen. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Tuincentrum, Accessoires, Geïmpregneerd hout, Natuursteen, Schuttingen, Sierbestrating, Terrassen, Tuinhout, Tuinschermen, Verlichting / tuinverlichting, Vlonders, Advies, Bezorgservice, Gratis offerte, Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen, Hardhout, Verkoop, Zand, Grind.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Dool Rotterdam Steenstore vd

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Categorieën

Boomkwekerijen
0102020117 010-202-0117 +31102020117

Kaart Kralingseweg 420

Loading map...