Minang Kabau Baru

Restaurants Rotterdam
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Plaszoom 500 Kaart
Plaats
3062 CL  Route Rotterdam
Telefoon
010 212 1099
Website

Informatie

Minang Kabau is een heel toegangbaar Indonesisch restaurant gevestigd in een karakteristiek houten gebouw: het 'Minang Kabau huis'. Het betreft een zogenaamd 'Longhouse'. Dit van origine Sumatraans gebouw wordt door de 'Minang Kabau-ers' steeds verder uitgebouwd naarmate de familie wordt uitgebreid. In Rotterdam ligt het restaurant Minang Kabau baru midden in het Kralingse Bos aan de oevers van de Kralingse Plas. Vanaf ons restaurant heeft u een fabuleus uitzicht op de skyline van de stad. Een aanrader wanneer u gasten over heeft. U kunt bij ons lunchen op het terras en in de Serre. 's Avonds kunt u, naast de Serre ( en bij mooi weer op het Terras ) ook op de eerste verdieping dineren. De kaart bestaat uit verschillende lekkernijen uit Oost-Java ( dus niet al te pikant ). Aanraders zijn de rijsttafel Minang Kabau en onze saté-schotels. Voor gezelschappen bestaan er mogelijkheden voor een privé buffet. Onze focus ligt op het aan tafel brengen van lekkere gerechten met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Minang Kabau Baru is gevestigd op Plaszoom 500 . Het volgende wordt aangeboden: Restaurants In Rotterdam zijn er 746 andere Restaurants. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Keuken geopend tot 21:30 uur, Babyruimte / verschoontafel, Begane grond, Gehandicaptenparkeerplaats, A la carte menu, 20 euro - 29 euro, Familierestaurant, Indonesisch, Serre, Authentiek / traditioneel, Aan het water, Parasols aanwezig, Oosters, Airconditioning, Javaans, Kinderstoeltje, Glutenvrij, Terras, Lunch, Diner, Buffet, Afhalen, Bar, Feest / partij / receptie, Groepsmenukaart, Huwelijk / bruiloft / trouwerij, Reserveren gewenst.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Minang Kabau Baru

Give stars

Openingstijden

ma:van oktober t/m maart gesloten op maandag.

Betalingsmogelijkheden

Visa , Cash , MasterCard

Categorieën

Restaurants
0102121099 010-212-1099 +31102121099

Kaart Plaszoom 500

Loading map...